Hur kan vi hjälpa till?

Tina Sörqvist

Tina Sörqvist
+46 73 523 20 10

LinkedIn

Tina Sörqvist har 20 års erfarenhet från rekrytering och HR från företag med techfokus och/eller förändringsutmaningar, bland annat Nordnet, NetEnt, Tobii och Mynewsdesk. Hon har också arbetat internationellt, till exempel har hon bott och jobbat i USA då hon var Global HR Director för ett av Tobii’s affärsområden.

Tina har stort fokus på att stötta företag i att skapa förutsättningar för en autentisk och levande företagskultur, medarbetarengagemang samt ledarskapsutveckling. Hon har bland annat etablerat skräddarsydda ledarskapsprogram, varit projektledare för att etablera strategisk kompetensförsörjning, stöttat företag med att identifiera och förstärka sin företagskultur och implementerat verktyg och process för medarbetarundersökningar.

Tina har studerat företagsekonomi med inriktning organisation och ledarskap vid Handelshögskolan i Göteborg.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest