Vill du bli en del av Stardust?

Vi är konsulter som delar samma vision och drivs och motiveras av att bygga och utveckla ett starkt gemensamt erbjudande och varumärke som stärker både individen och Stardust Consulting som bolag.

Är du intresserad av att bli en del av Stardust? Då har vi två spännande erbjudanden! Vi letar ständigt efter vassa konsulter som vill bli en del av Stardust. Och det finns två olika sätt att vara med på resan, tack vare vårt Friends & Family upplägg:

Stardust Family

Stardust Family – bli en del av vår konsultgrupp. Som en del av Stardust Family agerar du som konsult under Stardusts varumärke.

Här kliver du in och blir 100% Stardustare, och får möjlighet till kompetensutveckling i gemensamma projekt och är självklart med på alla våra konsultträffar.

Till Stardust Family söker vi framförallt personer med gedigen konsulterfarenhet från olika delarna inom organisationsutveckling.

Bli en del av Stardust Family

Stardust Friends

Stardust Friends – bli en del av vårt interimnätverk inom HR/TM.

Som “Friendsare” levererar du på de interim-förfrågningar vi får men du har självfallet tillgång till hela Stardust Consultings kollektiva kompetens. Det innebär i praktiken att du i dina uppdrag kan vända dig till Stardust för att bolla frågor eller ta del av spetskompetens som eventuellt ligger utanför din kärnkompetens.

Du kommer också att få möjlighet till spännande nätverksträffar och annat erfarenhetsutbyte i Stardusts regi.

Till Stardust Friends söker vi framförallt personer med HR-bakgrund som redan idag agerar som interimkonsulter inom området.

Bli en del av Stardust Friends

“Som HR-interimkonsult har jag en bred erfarenhet från olika företagskulturer och perspektiv. Det gör att jag snabbt får överblick över en organisations verksamhetsbehov och direkt kan addera värde för att förverkliga företagsmål utifrån ett people-perspektiv.”

Jeanette H, interim HR-konsult, Stardust Friends
Våra tjänster ger organisationer handlingskraft i en ny tid där exempelvis tillit och självledarskap värderas högre än hierarkier och kontroll.

“Våra gamla typer av organisationer, det vi på Stardust kallar Napoleonorganisationer, har spelat ut sin roll.”