Hur kan vi hjälpa till?

Maria Orling

+46 70 293 35 07

LinkedIn

Maria Orling är utbildad finansekonom och har gedigen erfarenhet från finansbranschen med en rad befattningar inom Stockholmsbörsen och OMX. Maria är en mycket erfaren projektledare och har också arbetat med att utveckla projektledare och projektorganisationer.

Maria har 10 års erfarenhet av olika aspekter av Talent Management såsom Performance Management, kompetensutveckling, kompetensförsörjning, kompetensstrategier samt modernt lärande. Som konsult har Maria sitt huvudfokus på att hjälpa företag koppla affärsmål och strategier till kompetenshantering och målstyrning.

Maria har drivit en rad projekt på bl. a Ericsson, OMX, Stockholmsbörsen, ORC Software, och Electrolux inom talent management.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest