Hur kan vi hjälpa till?

Charlotta Wikström

+46 73 755 26 92

LinkedIn

Charlotta Wikström har 25 år i operativa/ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning på sin meritlista. Hon är Civ.ek från Stockholms Universitet och DIHR. Hon har jobbat 15 år inom SAS i olika roller så som produkt och marknadschef inom SAS Trading retailverksamhet och som konsult för butiksutveckling i Hong Kong och Barcelona, varit marknadschef på Com Hem, Vice President Sales & Marketing på OMX Stockholmsbörsen, Kommunikationsdirektör på Mannheimer Swartling Advokatbyrå och senast Senior Vice President HR i Eniro koncernen. År 2000 var Charlotta medgrundare till ELLEN AB, som tillverkar och säljer en probiotisk tampong. ELLEN AB är i dag noterat på Stockholmsbörsen, First North.

Charlotta har mångårig erfarenhet av ledning och organisationsutveckling och är en guru inom mentorskap. År 2004 skrev hon bästsäljaren Vinnande Mentorskap inom området.

Charlotta har styrelseuppdrag i Kungsleden AB och Forsenprojekt AB. Hon är också grundutbildad Psykoterapeut från St Lukas Stiftelsen i Stockholm.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest