Charlotta Wikström har 25 år i operativa/ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning på sin meritlista. Hon är Civ.ek från Stockholms Universitet och DIHR.

Hon har jobbat 15 år inom SAS i olika roller så som produkt och marknadschef inom SAS Trading retailverksamhet och som konsult för butiksutveckling i Hong Kong och Barcelona, varit marknadschef på Com Hem, Vice President Sales & Marketing på OMX Stockholmsbörsen, Kommunikationsdirektör på Mannheimer Swartling Advokatbyrå och senast Senior Vice President HR i Eniro koncernen.

År 2000 var Charlotta medgrundare till ELLEN AB, som tillverkar och säljer en probiotisk tampong. ELLEN AB är i dag noterat på Stockholmsbörsen, First North.

Charlotta har mångårig erfarenhet av ledning och organisationsutveckling och är en guru inom mentorskap. År 2004 skrev hon bästsäljaren Vinnande Mentorskap inom området. Charlotta anlitas flitigt som föreläsare när det gäller mentorskap.

Charlotta är styrelseordförande i Boneprox AB och Stardust Search AB samt styrelsearbetare i WATMA Education AB och TEBEGE Holding AB

Våra tjänster ger organisationer handlingskraft i en ny tid där exempelvis tillit och självledarskap värderas högre än hierarkier och kontroll.