Hur kan vi hjälpa till?

Sofie König

+46 70 515 49 83

LinkedIn

Sofie König har en magisterexamen i ekonomi med inriktning strategisk marknadsföring. Hon har arbetat med marknadsföring inom SAS Trading, Kanal5 och Telia. Hon är också en av grundarna till eWork som är ett konsultföretag med en innovativ affärsmodell och som vunnit priser bl a som Sveriges snabbast växande företag, Sveriges bästa arbetsplats för nyanställda samt pris för årets bästa marknadsföring. På eWork var Sofie vVd med ansvar för Talent Management och kommunikation.

Sofie har mångårig erfarenhet i frågor som rör marknadspositionering, företagskultur, arbetsgivarvarumärke och målstyrning från framförallt snabbväxande och innovativa tillväxtbolag inom branscher som online marknadsföring, retail, business Intelligence och konsultbranschen.

Sofie har även styrelseuppdrag på Netlight Consulting som är ett maraton gasellföretag.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest