Hur kan vi hjälpa till?

Johan Eklund

Johan Eklund, Stardust Consulting
+46 708 17 18 01

LinkedIn

Johan Eklund har 15 års erfarenhet som entreprenör och konsult inom kommunikation, lärande och förändring. Han har specialiserat sig inom medarbetarengagemang, teamutveckling, samarbete, företagskultur, performance development och lärande.

Johan är frekvent anlitad som moderator/facilitator, talarcoach, utbildare, executive coach, projektledare och idéspruta. Han är även grundare till Interactive Meeting, ett verktyg för att leda och stödja mötesprocesser.

Johan är certifierad förändringsledare enligt PROSCI samt är certifierad i Susan Wheelan’s GDQ (Teamutveckling). Tidigare har han bland annat varit säljchef och utbildare på Ericsson Global Services samt på Ericsson i Chile. Han har examen från KTH i Stockholm med inriktning på radio och elektronik.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest