Interim HR business partner

Anlita en interim HR business partner

Vår HR interimtjänst passar dig som snabbt behöver en HR Business Partner (HRBP) men som av olika anledningar inte vill anställa. Genom vårt skarpa nätverk av erfarna HRBP's kan vi stötta dig här och nu. Kontakta oss för snabb hjälp och prisbild!

Boka kostnadsfri rådgivning
Kontakta oss!

Söker du en HR-konsult?

Kontakta Sofie König för snabb hjälp och prisbild.
CTA - tjänstesidor

Våra interima HR business partners kan ta sig an uppdrag i både mindre och större organisationer. Det kan innefatta globala organisationer där man stöttar internationella chefer eller mindre organisation, startups eller scaleups där man är mycket operativ och samtidigt kan stötta en mer långsiktig strategisk agenda vid behov.

Stardusts nätverk av interima HR business partners består av både generalister och specialister. Oavsett vad som matchar din organisation bäst så får du som kund genom våra interima HRBP-konsulter också tillgång till hela Stardust Consultings kollektiva kompetens inom HR, talent management och organisationsutveckling.

“Vikten av att leverera gör att både jag som HR-konsult och min kund är måna om att snabbt komma igång. Startsträckan blir därför kort och effektiv.”

Susanne A, interim HR, Stardust Friends

Operativ och strategisk kompetens med bas i Stockholm

Tack vare vårt vassa nätverk kan vi även leverera HR-interimslösningar inom positioner som:

Interim HR business partner hos Stardust

Vill du vara en del av vårt nätverk? Läs mer här!

“Som HR-interimkonsult har jag en bred erfarenhet från olika företagskulturer och perspektiv. Det gör att jag snabbt får överblick över en organisations verksamhetsbehov och direkt kan addera värde för att förverkliga företagsmål utifrån ett people-perspektiv.”

Jeanette H, interim HR, Stardust Friends
Funderar du på att hyra HRBP? Vi ser till att du och ditt team är effektiva och besitter rätt kompetens under de perioderna ni behöver förstärkning.

Fördelar med en HR business partner som interimlösning

En professionell resurs som löser problem

Funderar du på att hyra en HRBP? Vi ser till att du och ditt team är effektiva och besitter rätt kompetens under de perioderna ni behöver förstärkning. Vi stöttar dig även med positioner på andra nivåer, exempelvis HR-chef, HR-generalist, HR-specialist och rekryterare.

Utan tidsödande rekrytering

Vår HR interimtjänst ger snabb och effektiv hjälp när du behöver stöd av en HRBP-konsult. Våra interima HR business partners kan ta sig an uppdrag i både mindre och större organisationer.

Flexibel HR-kompetens per timma

Behöver du inte bemanning på hel- eller deltid så kan ni istället hyra konsult per timme. Kanske behöver ni specifik hjälp kring vissa frågor, som anställningsavtal, fackliga förhandlingar, lönerevision, arbetsmiljö, svåra samtal eller annat som rör medarbetarna? Då skräddarsyr vi en lösning utan bindningstid eller fasta avgifter.

Tillgång till all kompetens inom Stardust

Genom våra interim HR business partners får du som kund också tillgång till hela Stardust Consultings kollektiva kompetens inom HR, talent management och organisationsutveckling. Värdefull kunskap inom viktiga områden.

Boka en

kostnadsfri rådgivning

Oavsett om du behöver tackla en tillfällig arbetstopp, lösa vikariat för ordinarie HR-personal, ta in specialistkompetens eller förbättra er HR så kan HR Interim vara den bästa lösningen.

Vid behov av förstärkning inom brukar vägledning från våra experter vara mycket uppskattat. Här kan du boka ett 30 minuters videomöte med en av våra experter inom HR-interim. En chans att förutsättningslöst få ställa frågor och höra mer om hur vi kan hjälpa dig framåt.

  • 30 minuters kostnadsfri rådgivning
  • Svar på dina frågor kring dina unika utmaningar
  • Förslag på nästa steg för en förflyttning i rätt riktning
Boka nu

Så går det till:

1

Ni börjar med att
kontakta oss!
Vid det tillfället behöver ni inte känna till de exakta förutsättningarna eller ha en färdig kravprofil.

2

Vårt första samtal ger oss underlag för att vi
omgående kan börja leta aktuella kandidater.
Inför detta går vi igenom de viktigaste delarna gällande generella avtalsvillkor och uppskattat prisspann.

3

Efter en dag eller två kan ni ha
en eller två konsultprofiler som förslag
i er mejl som ni bestämmer om ni vill träffa för intervju.

4

Efter intervju bestämmer ni om ni vill gå vidare. Vi går då igenom de
sista detaljerna i avtalen för signering.

5


Vi ser till rätt kompetens tillträder enligt ert önskemål.
Från första samtal kan ni ha en HR Business Partner på plats inom bara 2–6 dagar – om ni har ett akut behov.

Frågor och svar om interim HRBP

Vad gör en HR Business Partner (HRBP)?

En HR Business Partner (HRBP) är en HR-professional som arbetar tätt tillsammans med ledningen och andra delar av organisationen för att utveckla och implementera HR-strategier och -initiativ som stödjer företagets övergripande mål. HRBP:er är oftast ansvariga för att tillhandahålla rådgivning och stöd till chefer och medarbetare i frågor som rör rekrytering, utveckling, lön, personaladministration och andra HR-relaterade frågor.

Hur funkar det att ha en interim HR business partner?

Att anlita en interim HR Business Partner innebär att man hyr in en HRBP på konsultbasis för att hantera HR-frågor och projekt under en begränsad period.

Vilka är fördelarna med just en interim HRBP?

En interim HRBP ger flera fördelar till din organisation. Med en interim HRBP från Stardust får du snabb och effektiv hjälp redan från första dagen. Våra konsulter bidrar med nya perspektiv och idéer till din organisation, samtidigt som de är vana att sätta sig in i nya sammanhang och snabbt anpassar sig till just din organisations kultur och mål.

Men en HR-konsult från Stardust får du dessutom tillgång till hela Stardust Consultings kollektiva kompetens inom HR, talent management och organisationsutveckling. Värdefull kunskap inom viktiga områden.

Vad kostar det att hyra in en HR business partner via en interimslösning?

Kostnaden för att hyra in en interim HRBP varierar beroende på flera faktorer, till exempel erfarenhet, kompetens och den tid som krävs för att genomföra projektet.

Många företag anlitar en HR-konsult på heltid. En del kunder väljer att enbart ha våra interimkonsulter inne på 20–60 %. Trots det kan den output som skapas likställas med mycket mer – en stor fördel av att arbeta med oerhört erfarna och kompetenta HR-konsulter.

Vart finns era interima HRBP's?

Stardusts operativa och strategiska HR-konsulter har sin bas i Stockholm.

Hur går det till att anlita en interim HRBP?

Ni börjar med att kontakta oss! Vid det tillfället behöver ni inte känna till de exakta förutsättningarna eller ha en färdig kravprofil. Vårt första samtal blir tillräckligt utforskande och informativt för att vi omgående kan börja leta aktuella kandidater. Här går vi även igenom de viktigaste delarna gällande generella avtalsvillkor och uppskattat prisspann.

Efter en dag eller två kan ni ha en eller två konsultprofiler som förslag i mejlen som ni bestämmer om ni vill träffa för intervju.

Efter intervju bestämmer ni om ni vill gå vidare. Vi går då igenom de sista detaljerna i avtalen för signering.

Från första samtal kan ni ha en HR-konsult på plats inom bara 2–6 dagar, om ni har ett akut behov.

interim hr business partner

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss till bättre konsulter! Vi är så stolta att få bidra med inspiration och handlingskraft i de organisationer vi hjälper att navigera i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer
"Alltid ett välgrundat utifrånperspektiv"
Vi har under året utvecklat flera olika delar i vår verksamhet, bland annat affärsplanering, arbetssätt och organisation. Stardust har spelat en viktig roll i det arbetet, både som processledare och bollplank. Alltid med ett klokt och välgrundat utifrånperspektiv.
Johanna Skogestig
VD, Vasakronan
"Värdefull rådgivare med massor av värme"
Stardust har under många år varit en värdefull rådgivare både för oss och flera av de bolag där vi är ägarpartner – allt ifrån generella frågor kring Talent Management ner till utformandet av vår egen värdegrund och strategi. Alltid inspirerande och professionella med massor av värme!
Ragnar Söderberg
Grundare och styrelseordförande, Sobro
"Expertis och energi"
Stardust har med sin expertis och energi hjälpt oss att vidareutveckla och tydliggöra vår unika företagskultur. Att kulturen och våra värderingar genomsyrar hela organisationen är en grundförutsättning för vår affär och framtida tillväxt.
Anna Jerndorf
Advokat och partner, TM & Partners Advokatfirma
"Utmanar oss alltid att fortsätta utvecklas"
Stardust har hjälpt oss etablera och stärka ett framgångsrikt ledarskap i hela organisationen. Med en gedigen kunskap och nyfikenhet arbetar de nära vår affär och utmanar oss i att alltid fortsätta utvecklas.
Klas Wahlström
HR direktör, Alligo AB
"Hjälpt oss stärka vår konkurrenskraft"
Stardust har tagit fram ett program som på ett unikt sätt utvecklar våra dotterbolags-VD:ar till att effektivare och bättre leda våra verksamheter in i framtiden. Ett viktigt initiativ i att stärka vår långsiktiga konkurrenskraft och bidra till framgång.
Henrik Hjalmarsson
VD och koncernchef, Inwido
"Key success factor"
Stardust’s great understanding and adaptation to company culture have been a key success factor to design our on-boarding and development program for managers.
Emmanuel Dunat
Managing Director, Vinci Energies Sweden
"Jag vet ingen bättre att vända sig till"
Genomtänkt, proaktiv och långsiktig Talent Management är en nyckelfråga för företag idag och jag vet ingen bättre att vända sig till för att få hjälp med detta än Stardust Consulting.
Christian Sievert
VD, AB Max Sievert
"Stardust har varit centrala i vår tillväxtresa"
Stardust har varit centrala i vår tillväxtresa. Deras styrka är förmågan att kartlägga Talent Management och sedan knyta ihop säcken i en tydlig strategi och förmåga att hjälpa till med implementeringen.
Bengt Johansson
Fd VD, Forsen

“Våra tjänster är anpassade för att ge organisationer handlingskraft i en ny tid där exempelvis tillit och självledarskap värderas högre än hierarkier och kontroll.”