Hur kan vi hjälpa till?

When talent
is the matter

Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Våra tjänsterCovid-19

Varför Stardust Consulting?

Affärsstrategi ❤️ Talent Management

Det som skiljer oss från andra är att vi säkerställer kopplingen mellan affärsstrategi och Talent Management. Vi kan därför leverera enkla, konkreta och användbara lösningar för våra kunder.

Thought leaders inom Talent Management

Vi strävar ständigt efter att vara och uppfattas som thought leaders inom Talent Management. Vi arbetar strukturerat med att följa utvecklingen inom området både i Sverige och internationellt. Flera av oss är publicerade och eftertraktade föreläsare.

Holistisk syn med skräddarsydda lösningar

Vi utgår alltid från företagets affär. Företaget är vår kund. Vår ambition är att hjälpa företaget att utveckla sin verksamhet och förverkliga sin strategi genom ett väl fungerande Talent Management där alla strategiska talangprocesser hänger ihop och drar åt samma håll. Därför bygger vi våra utvecklingsinsatser kring kundens specifika behov och har inga färdiga modeller eller koncept.

Från bloggen

I vår blogg delar vi med oss av våra senaste insikter inom Talent Management: Framtidens organisationer, hur man bygger tillit, om framtidens ledarskap, om hur man bygger företagskultur, skapar inkludering eller vad neuroforskningen säger om feedback. För att nämna några saker. Enjoy!

Har vi löst livspusslet?

Har vi löst livspusslet?

  Våren 2020kommer vi alla komma ihåg, kanske var det också då vi kom ett stort steg närmare att lösa det berömda livspusslet?   Jag arbetar mycket med ledare och ledarskap. Ofta återkommande diskussioner handlar om innovation, engagemang och känslan av att...

Prenumerera på våra populära guider och inlägg om Talent Management

”Stardust har varit centrala i vår tillväxtresa. Deras styrka är förmågan att kartlägga Talent Management och sedan knyta ihop säcken i en tydlig strategi och förmåga att hjälpa till med implementeringen.”

Bengt Johansson
VD, Forsen

Genomtänkt, proaktiv och långsiktig Talent Management är en nyckelfråga för företag idag och jag vet ingen bättre att vända sig till för att få hjälp med detta än Stardust Consulting.

Christian Sievert
VD, AB Max Sievert

Denna utbildning kommer jag bära med mig hela mitt liv, jag har fått så många insikter och bra verktyg.

Jennie Hammarström
Purchase Manager, Gymgrossisten

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 2 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest