Självledarskap

Ladda hem vår populära guide om självledarskap.

Ladda hem

Stardust Pro Bono

Vi på Stardust gillar att bidra till en bättre värld. I våra dagliga uppdrag inom organisationsutveckling hjälper vi organisationer att bli en attraktivare arbetsplats, och det känns ju bra.

Men det finns organisationer i Sverige som gör andra fantastiska saker för att göra världen till ett bättre ställe. Dem vill vi hjälpa. Därför ställer vi 100 kostnadsfria konsulttimmar från oss på Stardust till deras förfogande under 2024.

Hjälp oss att utse vårt nästa pro bono-projekt

Känner du till någon organisation som gör världen bättre, men som skulle behöva hjälp av Stardust? En organisation som behöver stöd med sin organisationsutveckling, men som kanske inte har råd.

Vi kan till exempel bidra med organisationsdesign, ledarträning, employer brand, målstyrning, kompetensutveckling, rekrytering eller teamutveckling.

Nominera den/de organisationer du tror skulle behöva vår hjälp i att göra världen bättre genom formuläret nedan.

Vi kommer att gå igenom nomineringarna och annonsera den/de valet faller på i Stardusts nyhetsbrev under våren.

Stort tack för ditt inspel och engagemang!

Nomineringen för 2024-års pro bono är stängd, vill du skicka in en nomimering för nästa års pro-bono projekt, hör av dig till oss!

Pro Bono 2023 – Stardust och Jobbentrén – för fler inkluderande arbetsplatser
Pro Bono 2019 – Mind: “Stöd till människor i kris är viktigare än någonsin”

Våra tjänster ger organisationer handlingskraft i en ny tid där exempelvis tillit och självledarskap värderas högre än hierarkier och kontroll.

“Våra gamla typer av organisationer, det vi på Stardust kallar Napoleonorganisationer, har spelat ut sin roll.”