Självledarskap

Ladda hem vår populära guide om självledarskap.

Ladda hem

Stardust Pro Bono

Vi på Stardust gillar att bidra till en bättre värld. I våra dagliga uppdrag inom organisationsutveckling hjälper vi organisationer att bli en attraktivare arbetsplats, och det känns ju bra.

Men det finns organisationer i Sverige som gör andra fantastiska saker för att göra världen till ett bättre ställe. Dem vill vi hjälpa. Därför ställer vi 100 kostnadsfria konsulttimmar från oss på Stardust till deras förfogande under 2023.

Hjälp oss att utse vårt nästa pro bono-projekt

Känner du till någon organisation som gör världen bättre, men som skulle behöva hjälp av Stardust? En organisation som behöver stöd med sin organisationsutveckling, men som kanske inte har råd.

Vi kan till exempel bidra med organisationsdesign, ledarträning, employer brand, målstyrning, kompetensutveckling, rekrytering eller teamutveckling.

Nominera den/de organisationer du tror skulle behöva vår hjälp i att göra världen bättre genom formuläret nedan. Möjligheten att nominera till 2023 års pro bono-projekt stängs den 31 januari 2023.

Vi kommer att gå igenom nomineringarna och annonsera den/de valet faller på i Stardusts nyhetsbrev under våren.

Stort tack för ditt inspel och engagemang!

Våra tjänster ger organisationer handlingskraft i en ny tid där exempelvis tillit och självledarskap värderas högre än hierarkier och kontroll.

”Endast organisationer där anställda kan briljera kommer att vara framgångsrika i en ständigt föränderlig värld. Vårt uppdrag är att göra detta möjligt, nu och för framtiden.”