Hur kan vi hjälpa till?

Björn Haring

+46 709 729 272

LinkedIn

Björn Haring har 20 års konsulterfarenhet av verksamhetsutveckling med fokus på strategi-, organisations-, och HR-frågor där medarbetarnas engagemang har stått i centrum. Björn har stor erfarenhet av att utforma strategier och utveckla verksamheten genom att skapa effektiva organisationer, involvera medarbetare, och utveckla ledarskap och kultur.

Björn har bakgrund som managementkonsult och har tidigare arbetat på PwC och PA Consulting och han har drivit egen konsultverksamhet under många år. Kunder som Björn har jobbat med är bland annat Sweco, Novo Nordisk, Täby Kommun, Sandvik och Microsoft.

Björn är utbildad ekonom med fokus på strategi och organisation och har dessutom en examen inom HR samt en grund i beteendevetenskap.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest