Stina Treven

Med över två decennier av expertis som VD för agila, snabbväxande företag, har Stina Treven aktivt bidragit till flera internationella framgångar. Sedan några år tillbaka delar hon med sig av sin kunskap som konsult och i styrelser.

Stina är särskilt passionerad för strategiaktivering. Hon ägnar sitt arbete åt att definiera och prioritera klara målsättningar, för att sedan omsätta dessa i praktisk handling i den dagliga verksamheten. Hennes filosofi omfattar också betydelsen av att göra modiga val och förmågan att fokusera, men framför allt betonar hon värdet av ett coachande ledarskap, där beslutsfattande och ansvar effektivt fördelas inom organisationen.

Med en civilingenjörsexamen inom Industriell ekonomi i Linköping samt diplomering som coach och certifiering som digital förändringsledare, kombinerar Stina akademiska meriter med praktisk erfarenhet.

Hon har bidragit till framstående bolag som Smoke Free Systems (nu QleanAir) och TrustWeaver (såldes till Sovos). Under hennes ledning erhöll dessa företag ett flertal utmärkelser, inklusive titeln ”Företag i världsklass” av Stockholms handelskammare samt flera nomineringar till “Stora Exportpriset”.

Våra tjänster ger organisationer handlingskraft i en ny tid där exempelvis tillit och självledarskap värderas högre än hierarkier och kontroll.