Hur kan vi hjälpa till?

Vi växer och vill bli fler
kollegor
som brinner för Talent Management

Vi är konsulter som delar samma vision och drivs och motiveras av att bygga och utveckla ett starkt gemensamt erbjudande och varumärke som stärker både individen och Stardust Consulting som bolag.

Är du intresserad av att bli en del av Stardust? Då har vi två spännande erbjudanden!

Vi letar ständigt efter vassa konsulter som vill bli en del av Stardust. Och det finns två olika sätt att vara med på resan, tack vare vårt Friends & Family upplägg:

 

  • Stardust Family – bli en del av vår konsultgrupp. Som en del av Stardust Family agerar du som Talent Management konsult under Stardusts varumärke. Här kliver du in och blir 100% Stardustare, och får möjlighet till kompetensutveckling i gemensamma projekt och är självklart med på alla våra konsultträffar. Till Stardust Family söker vi framförallt personer med gedigen konsulterfarenhet inom de olika delarna inom Talent Management.
  • Stardust Friends – bli en del av vårt interimnätverk inom HR/TM. Som Friendsare levererar du på de interim-förfrågningar vi får men du har självfallet tillgång till hela Stardust Consultings kollektiva kompetens. Det innebär i praktiken att du i dina uppdrag kan vända dig till Stardust för att bolla frågor eller ta del av spetskompetens som eventuellt ligger utanför din kärnkompetens. Du kommer också att få möjlighet till spännande nätverksträffar och annat erfarenhetsutbyte i Stardusts regi. Till Stardust Friends söker vi framförallt personer med HR-bakgrund som redan idag agerar som interimkonsulter inom området.

Prenumerera på våra populära guider och inlägg om Talent Management

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest