Webbinarium

Självledarskap – så får du till det i din organisation

Det är många som pratar självledarskap just nu, men det är långt ifrån alla som lyckas med det. I våra kundprojekt har vi hittat flera intressanta nycklar kring hur man får till ett välfungerande självledarskap i sin organisation – något vi delar med oss av i det här webbinariet.

Medverkande:

Henrik Martin
Henrik Martin har en 30 årig konsult– och entreprenörskarriär bakom sig. Henrik grundade Stardust 2010 och är också delägare i ett flertal andra entreprenörsdrivna företag inom olika branscher. Han är en flitigt anlitad föreläsare och inspiratör till företagsledningar.
Johan Eklund
Johan Eklund har 15 års erfarenhet som entreprenör och konsult där har specialiserat sig inom medarbetarengagemang, teamutveckling, företagskultur, performance development och lärande. Johan är frekvent anlitad som moderator, talarcoach, utbildare, executive coach, projektledare och idéspruta.

Det är många som pratar självledarskap just nu, men det är långt ifrån alla som lyckas med det. Dels finns det många olika tolkningar och missförstånd inom området, och dels fokuseras det faktiskt ofta för mycket på individen.

I våra kundprojekt har vi hittat flera intressanta nycklar kring hur man får till ett välfungerande självledarskap i sin organisation.

Det du får med dig från webbinariet:

  • Inspiration kring hur du lyckas med din självledarskapssatsning
  • Skillnaden på organisatoriskt och individuellt självledarskap
  • Konkreta tips på hur du utvecklar självledare
Studier visar att ett ökat självledarskap också ökar engagemanget. Och ett ökat engagemang driver framgång.

Ta del av webbinariet kostnadsfritt

Om du inte ser formuläret kan det bero på att du har en ad-blocker aktiverat.
Testa då att avaktivera den.