Webbinarium

Optimering och omställning av din organisation

I det här webbinariet utforksar vi hur du bäst optimerar och ställer om din organisation till att tackla de skiftande utmaningar som väntar både i nuläget i framtiden.

  • Varför är det just nu kritiskt att fokusera på att utveckla och säkerställa en adaptiv organisationsstruktur?
  • Vad behöver du göra och tänka på snabbt behöver ställa om din verksamhet?
  • Den centrala rollen av ledarskap för att framgångsrikt lotsa organisationen
Webbinarium, optimering och omställning av organisation

Medverkande:

Heléne Ählberg
Heléne Ählberg har en bred erfarenhet av lednings- och organisationsutveckling från en rad sektorer. Genom 'Purpose Impact' aktiverar hon syfte och engagemang i organisationer. Känd för sitt engagemang och strategiska arbete har Heléne hjälpt ledare att navigera genom förändring. Hon är även en inflytelserik kraft inom teal och agila organisationer.
Urban Rhodin
Urban Rhodin har en gedigen track record och erfarenhet av strategiskt HR i globala företag och har sedan etablerat sig som konsult och ledarcoach. Hans samlade kunskaper och erfarenhet av ledarskap, personal- och organisationsutveckling och förändringsarbete gör honom till en ovärderlig guide i konsten att leda genom transformation och osäkerhet.

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium där vi utforskar hur du bäst optimerar och ställer om din organisation till att tackla de skiftande utmaningar som väntar både i nuläget i framtiden.

Här delar vi konkreta verktyg och metoder som hjälper din organisation att inte bara navigera, utan också växa, i föränderliga tider.

Vi belyser:

  • Varför det just nu är kritiskt att fokusera på att utveckla och säkerställa en adaptiv organisationsstruktur och organisatorisk förmåga, samt hur du kan göra detta.
  • Vad du behöver göra och tänka på om du i dessa utmanande tider ändå snabbt behöver ställa om din verksamhet för att klara av plötsliga förändringar på bästa sätt.
  • Den centrala rollen av ledarskap, som kombinerar mod, strategisk insikt och empati för att framgångsrikt lotsa organisationen genom svåra tider.

Välkommen att ta del av webbinariet där du får med dig ett strategiskt mindset för din organisations framtid.

Anpassningsförmåga är inte bara önskvärt – det är helt nödvändigt för att navigera i det moderna affärslandskapet.

Ta del av webbinariet kostnadsfritt

Om du inte ser formuläret kan det bero på att du har en ad-blocker aktiverat.
Testa då att avaktivera den.