Webbinarium

Hybrid Working – tillbaka till verkligheten eller tillbaka till framtiden?

Vi står inför ett stort vägskäl där vi behöver välja hur vi utformar våra sätt att arbeta framöver. Just nu hamnar ett stort fokus på var man kommer att jobba och när man ska jobba på kontoret. Men frågan är större än så!

Medverkande:

Björn Haring
Björn Haring har 20 års konsulterfarenhet av verksamhetsutveckling med fokus på strategi-, organisations-, och HR-frågor där medarbetarnas engagemang har stått i centrum.

När det kommer till vår nya arbetsvardag så lutar lösningarna för många verksamheter åt större flexibilitet, mer distansarbete och mindre närvaro på arbetsplatsen än innan covid-pandemin. De verksamheter som har kommit med styrande direktiv har mötts av frustration, ökande personalomsättning och sjunkande engagemangssiffror.

Men det stora fokuset på var och när överskuggar samtalet om de riktiga möjligheter som finns i framtidens arbetssätt och arbetsplats – något vi skapar redan idag.

Under detta webbinarium lyfter vi just de strategiska frågeställningarna samt delar med oss av insikter och diskuterar utmaningar kring hybrid working och framtidens arbetsplats. Vi ger även konkreta tips för hur ni bäst utformar hybrid working på er arbetsplats och därmed bäddar för engagemang, samarbete och utveckling.

Vi pratar bland annat om:

  • Hur återsamlar vi verksamheten kring ett gemensamt vad och varför som skapar mening, engagemang och samarbete?
  • Hur använder vi skiftet från närvaro till ansvarstagande för att utveckla genomförandekraften hos medarbetarna, i teamen och i verksamheten som helhet?
  • Hur utvecklar vi rätt strukturer, såsom talent management och ledarramverk, för att matcha det framtida arbetssättet i våra verksamheter?
Det stora fokuset på var och när överskuggar samtalet om de riktiga möjligheter som finns i framtidens arbetssätt och arbetsplats – något vi skapar redan idag.

Ta del av webbinariet kostnadsfritt

Om du inte ser formuläret kan det bero på att du har en ad-blocker aktiverat.
Testa då att avaktivera den.