Webbinarium

AI, beteendepsykologi och framtidens ledarskap

För att fullt ut dra nytta av AI krävs ett nytt ledarskap, kombinerat med insikter i beteendepsykologi. I det här kostnadsfria webbinariet lyfter vi fram hur dessa faktorer tillsammans kan ge din organisation ett försprång.

Medverkande:

Tim Palmelius Kolga
Tim har över 15 års erfarenhet av att stärka organisationers genomförandekraft. Utöver hans ledande positioner inom organisationer, såsom HR-direktör och CTO på Ework Group, är Tim en legitimerad psykolog. Hans unika kombination av affärsstrategi och psykologisk insikt gör honom till en eftertraktad konsult och rådgivare inom både privat och offentlig sektor.
Henrik Martin
Henrik Martin har en 30 årig konsult– och entreprenörskarriär bakom sig. Henrik grundade Stardust 2010 och är också delägare i ett flertal andra entreprenörsdrivna företag inom olika branscher. Han är en flitigt anlitad föreläsare och inspiratör till företagsledningar.

Tekniska hinder är inte längre det primära hindret för att utnyttja AI:s potential inom organisationer. Nyckeln till framgång ligger snarare i medarbetares vilja och förmåga att fullt ut dra nytta av dessa verktyg.

I detta webbinarium kommer vi att diskutera hur organisationer, genom att aktivt ställa om sitt ledarskap till att omfamna AI och samtidigt dra nytta av beteendepsykologi, kan öka genomförandekraften och köra ifrån sina konkurrenter.

Du kommer att få med dig:

1. AI-kompetens: Konkreta tips för att öka AI-kunskapen bland dina medarbetare.
2. Beteendepsykologi: Förståelse om hur kunskap i beteendepsykologi kan accelerera din organisations omställning mot AI.
3. Strategisk inriktning: Råd direkt för ledningsgrupper om hur man skapar en effektiv AI-strategi och policy.

Välkommen att ta del av webbinariet genom att fylla i formuläret nedan!

Vår förhoppning är att detta webbinarium kommer att ge dig insikter kring hur din organisation kan anpassa sitt ledarskap, kombinera AI med beteendepsykologi och därmed positionera sig starkt inför framtidens utmaningar.

Ta del av webbinariet kostnadsfritt

Om du inte ser formuläret kan det bero på att du har en ad-blocker aktiverat.
Testa då att avaktivera den.