Hur kan vi hjälpa till?

Strategisk
Talent Management

Vi vet hur man blir framgångsrik i sitt Talent Management. Genom åren har vi samlat på oss en mängd erfarenheter kring vad som fungerar, och vad som inte fungerar.

Bland annat har vi sett att du får störst effekt om du tar ett helhetsperspektiv på ditt Talent Management, och tittar på samtliga initiativ som bidrar till att organisationen blir bättre på att attrahera, utveckla och engagera rätt medarbetare.

Vi har också sett mycket goda resultat av att jobba strukturerat med Talent Management. Vi har därför utvecklat en trestegsmodell där vi

  1. Genomlyser ert nuvarande Talent Management med ett eget-utvecklat verktyg som vi kallar för StarTrak
  2. Tar fram en Talangstrategi som utgår från era affärsmål och talangbehov
  3. Stöttar er i implementeringen, utefter era behov.

Har du frågor om Strategisk Talent Management, kontakta gärna Henrik Martin.

Pst! Vill du själv läsa på om Strategisk Talent Management och om hur du tar fram en talangstrategi? Kolla då in vår guide talent management – den ultimata guiden.

Kundcase

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest