Hur kan vi hjälpa till?

Företagskultur

Vi hjälper er att ta fram en hållbar och långsiktig företagskultur med tydliga affärsdrivande värderingar som bryts ner på beteendenivå. Allt för att göra dem användbara i det dagliga arbetet.

Vi tar som alltid utgångspunkt i företagets vision, affärsidé och strategi. Sen jobbar vi i ett antal workshops fram vilka beteenden som är de mest prioriterade för att stötta affären och vägen mot visionen.

Utmaningen är ofta att våga välja bort, fokusera och prioritera. Rätt företagskultur är en strategisk tillgång idag. Därför är detta en fråga för företagsledningen att äga och driva, men naturligtvis ska även anställda och andra intressenter säga sitt i processen.

Vill du veta mer om Företagskultur, kontakta gärna Sofie König.

Pst! Vill du själv läsa på om företagskultur och få tips om hur du jobbar med det framgångsrikt? Kolla då in 6 steg till en lönsam företagskultur.

Kundcase

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest