AI-workshop för företag

Workshop: AI i din organisation – få maximal utväxling

AI är inte längre en framtida möjlighet – det är här och förändrar spelplanen just nu. Oavsett om din organisation står inför sin första AI-satsning eller vill höja ambitionsnivån är vår workshop en utmärkt start.

Boka kostnadsfri rådgivning
Kontakta oss!

Vi hjälper dig här och nu

Kontakta Sofie König så berättar hon hur vi kan hjälpa dig.
CTA - tjänstesidor

I denna workshop utforskar vi tillsammans AI:s oändliga potential och översätter den till konkret värde för just din organisation. Redo att ta reda på hur din organisation kan utvecklas med hjälp av AI? Låt oss sätta igång tillsammans!

AI har verkligen en enorm potential att vässa våra organisationer. Det vi har lagt märke till i våra kunddialoger är:

 • Det är en väldigt stor variation på i vilken utsträckning olika organisationer (och individer) har anammat AI-teknik
 • Potentialen i att dra nytta av dessa verktyg är enorm. Studier visar redan idag på en ökning med 25% i både produktivitet och kvalitet för de som nyttjar dem
 • Vi ser en nödvändighet i att särskilja “vardags-AI”, som Chat-GPT, från “projekt-AI” som integreras i era IT-plattformar

Vår erfarenhet är att medvetna satsningar på AI ger organisationer en betydande fördel. Detta kräver en enighet inom ledningen om ambitionsnivå och implementering. Vi på Stardust ser det som ett förändringsprogram, som vilket som helst.

Skräddarsydd AI-workshop för din organisation

Vi erbjuder därför en heldagsworkshop, för din ledningsgrupp eller andra team, där vi tar fram en plan för hur din organisation kan få maximal utväxling på AI.

AI-workshopen skräddarsys för din organisation med element som:

 • En grundläggande introduktion till AI
 • Inventering – hur använder vi “vardags-AI” och vilka use cases finns? Vi utforskar från ett individ-, team-, och organisatoriskt perspektiv)
 • Risker i samband med AI
 • Policy/guidelines för användning av AI
 • Strategier för att öka användandet av ”vardags-AI” i din organisation
 • Utforskande av möjligheter inom ”projekt-AI”
 • Var finns datan?
 • Var får vi mest effekt?
 • Var börjar vi enklast?
 • En plan för hur vi ökar utväxlingen av AI inom organisationen

Workshopen är designad för att vara interaktiv och utforskande vilket kommer att lyfta AI-kompetensen i ditt team.

Utöver workshopen erbjuder vi även en kortare inspirationsföreläsning som ett alternativ för dig som önskar en introduktion till AI:s möjligheter.

“AI is the new electricity.”

Andrew Ng
Potentialen i att dra nytta av dessa verktyg är enorm. Studier visar redan idag på en ökning med 25% i både produktivitet och kvalitet.

Varför satsa på AI?

Vinster i effektivitet och produktivitet

Det finns betydande effektivitets och produktivitetsvinster att hämta.

Mäta sig med konkurrenterna

Era konkurrenter utforskar troligen redan hur de kan förbättra sina erbjudanden med hjälp av AI.

Alla berörs

AI berör alla branscher och roller.

Hålla jämna steg

Utvecklingen av AI-verktyg är obegripligt snabb – att inte hålla jämna steg innebär en risk.

Boka en

kostnadsfri rådgivning

Att framtidssäkra sin organisation i en snabbföränderlig och komplex värld är avgörande för att behålla sin konkurrenskraft. Vår workshop AI i din organisation – få maximal utväxling är särskilt utformad för att hjälpa din organisation att navigera i AI:s dynamiska landskap.

Vägledning från våra konsulter brukar vara mycket uppskattat. Här kan du boka ett 30 minuters videomöte med en av våra experter. En chans att förutsättningslöst få ställa frågor och höra mer om hur vi kan hjälpa dig framåt.

 • 30 minuters kostnadsfri rådgivning
 • Svar på dina frågor kring dina unika utmaningar
 • Förslag på nästa steg för en förflyttning i rätt riktning
Boka nu

Så går det till:

1

Vi skräddarsyr en heldagsworkshop för din ledningsgrupp eller andra team.

2

Under workshopen inventerar vi hur "vardags-AI" används idag och vilka use cases som finns? Vi utforskar från ett individ-, team-, och organisatoriskt perspektiv.

1

Vi ser över vilka risker som finns i samband med AI och eventuella guidelines som kan behövas.

4

Vi tittar på strategier för att öka användandet av ”vardags-AI” i din organisation samt utforskar möjligheter inom ”projekt-AI”. Workshopen landar i en plan för hur vi ökar utväxlingen av AI inom organisationen.

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss till bättre konsulter! Vi är så stolta att få bidra med inspiration och handlingskraft i de organisationer vi hjälper att navigera i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer
"Alltid ett välgrundat utifrånperspektiv"
Vi har under året utvecklat flera olika delar i vår verksamhet, bland annat affärsplanering, arbetssätt och organisation. Stardust har spelat en viktig roll i det arbetet, både som processledare och bollplank. Alltid med ett klokt och välgrundat utifrånperspektiv.
Johanna Skogestig
VD, Vasakronan
"Värdefull rådgivare med massor av värme"
Stardust har under många år varit en värdefull rådgivare både för oss och flera av de bolag där vi är ägarpartner – allt ifrån generella frågor kring Talent Management ner till utformandet av vår egen värdegrund och strategi. Alltid inspirerande och professionella med massor av värme!
Ragnar Söderberg
Grundare och styrelseordförande, Sobro
"Expertis och energi"
Stardust har med sin expertis och energi hjälpt oss att vidareutveckla och tydliggöra vår unika företagskultur. Att kulturen och våra värderingar genomsyrar hela organisationen är en grundförutsättning för vår affär och framtida tillväxt.
Anna Jerndorf
Advokat och partner, TM & Partners Advokatfirma
"Utmanar oss alltid att fortsätta utvecklas"
Stardust har hjälpt oss etablera och stärka ett framgångsrikt ledarskap i hela organisationen. Med en gedigen kunskap och nyfikenhet arbetar de nära vår affär och utmanar oss i att alltid fortsätta utvecklas.
Klas Wahlström
HR direktör, Alligo AB
"Hjälpt oss stärka vår konkurrenskraft"
Stardust har tagit fram ett program som på ett unikt sätt utvecklar våra dotterbolags-VD:ar till att effektivare och bättre leda våra verksamheter in i framtiden. Ett viktigt initiativ i att stärka vår långsiktiga konkurrenskraft och bidra till framgång.
Henrik Hjalmarsson
VD och koncernchef, Inwido
"Key success factor"
Stardust’s great understanding and adaptation to company culture have been a key success factor to design our on-boarding and development program for managers.
Emmanuel Dunat
Managing Director, Vinci Energies Sweden
"Jag vet ingen bättre att vända sig till"
Genomtänkt, proaktiv och långsiktig Talent Management är en nyckelfråga för företag idag och jag vet ingen bättre att vända sig till för att få hjälp med detta än Stardust Consulting.
Christian Sievert
VD, AB Max Sievert
"Stardust har varit centrala i vår tillväxtresa"
Stardust har varit centrala i vår tillväxtresa. Deras styrka är förmågan att kartlägga Talent Management och sedan knyta ihop säcken i en tydlig strategi och förmåga att hjälpa till med implementeringen.
Bengt Johansson
Fd VD, Forsen

”Alla människor är gjorda av stjärnstoft, och vår uppfattning är att varje individ har potential att skina.”