Hur kan vi hjälpa till?

Elinor Skogsfors

Elinor Skogsfors
+46 70 250 6686

LinkedIn

Elinor Skogsfors har 30 års erfarenhet av att leda operativt och strategiskt HR-arbete i internationella verksamheter på olika nivåer.

Hennes bakgrund innefattar EVP Global HR på Tele2, Nordisk HR-direktör på Pfizer samt flera HR-chefstjänster på Ericsson i Sverige; och som processutvecklare av Ericssons globala ledarförsörjningsprogram i London. De senaste 3 åren har Elinor drivit egen konsultverksamhet och arbetat med bl a Saab. Hon har styrelseuppdrag i Liljemark Consulting AB, ett växande miljökonsultföretag.

Elinor har gedigen erfarenhet av att leda och genomföra organisations- och verksamhetsförändringar, inte minst stora HR-transformationer. I detta arbete har hon fördjupat sig i den utveckling av ledarskap och kultur som behövs för att gå hand i hand med digitaliseringen och förbättra chefers och medarbetares arbete och vardag; samtidigt som verksamhetsprocesserna förenklas och effektiviseras.

Elinor är examinerad Förvaltningssocionom från Stockholms Universitet med inriktning personaladministration.

Elinor når du på: elinor.skogsfors@stardustconsulting.se eller +46 70 250 6686.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest