Hur kan vi hjälpa till?

Innovation och ledarskap i en snabbföränderlig VOKA-värld*
Hur du skapar förutsättningar för en innovativ organisation 2021 och framåt

Det nya normala

Aldrig tidigare har förmågan att vara innovativ som organisation varit så avgörande. Oavsett om det gäller produktutveckling, samarbete eller affärsmodeller står förmågan till anpassning och att vara innovativ i centrum. Med en exponentiell förändringstakt förändras marknadsförutsättningar på oerhört kort tid och kraven på organisationer och ledare blir allt mer komplexa.

* VOKA=Volatil, Osäker, Komplex, Ambivalent

I detta webinar berättar vi hur samspelet mellan struktur, kultur och ledarskap sätter förutsättningarna för huruvida du lyckas skapa en innovativ organisation. Du får bland annat svar på:

  • Hur du skapar förutsättningar för en innovativ organisation
  • Vilka krav som ställs på processer och struktur
  • Kritiska områden du behöver ta hänsyn till och arbeta med
  • Vilka krav som ställs på ledarskap, organisationen och team

Webinariet riktar sig till dig som jobbar med HR/People&Culture/L&D samt ledare (oavsett funktion och organisation) som behöver lyfta den egna organisationsförmåga att vara fortsatt relevanta på en snabbt föränderlig marknadsplats.

Datum och tid: Torsdag 4 februari kl 15–16

Joachim Rask och Anton Lundberg har mer än 20 års erfarenhet inom affärsutveckling, kundförståelse och innovation från bland annat Electrolux och Telia. Idag hjälper de organisationer att accelerera kundcentrerad organisk tillväxt genom att öka deras förmåga att arbeta med kundinsikt, kundupplevelse och innovation.

Henrik Martin har en 20-årig konsult– och entreprenörskarriär i ryggen och är en publicerad författare med Från Napoleon till VOKA och 6 steg till en lönsam företagskultur och stöttar idag ledningsgrupper att utveckla sina organisationer för att möta framtiden.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 2 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest