Hur kan vi hjälpa till?

Webinar: Hybrid work
– tillbaka till framtiden eller tillbaka till verkligheten?

Webinar, hybrid work

Vi står inför ett stort vägskäl där vi behöver välja hur vi utformar våra sätt arbeta framöver. Just nu hamnar ett stort fokus på var man kommer att jobba och när man ska jobba på kontoret. Men frågan är större än så! Torsdag 28 oktober kl 11–12 bjuder vi därför in till webinar på temat hybrid work.

Webinar För många verksamheter lutar lösningarna åt större flexibilitet, mer distansarbete och mindre närvaro på arbetsplatsen än innan pandemin. De verksamheter som har kommit med styrande direktiv har mötts av frustration, ökande personalomsättning och sjunkande engagemangssiffror.

Men det stora fokuset på var och när överskuggar samtalet om de riktiga möjligheter som finns i framtidens arbetssätt och arbetsplats – något vi skapar redan idag.

Under detta webinar kommer vi att lyfta just de strategiska frågeställningarna samt dela med oss av insikter och diskutera utmaningar kring hybrid working och framtidens arbetsplats. Vi ger även konkreta tips för hur ni bäst utformar hybrid working på er arbetsplats och därmed bäddar för engagemang, samarbete och utveckling.

Vi kommer bland annat att prata om:

  • Hur återsamlar vi verksamheten kring ett gemensamt vad och varför som skapar mening, engagemang och samarbete?
  • Hur använder vi skiftet från närvaro till ansvarstagande för att utveckla genomförandekraften hos medarbetarna, i teamen och i verksamheten som helhet?
  • Hur utvecklar vi rätt strukturer, såsom talent management och ledarramverk, för att matcha det framtida arbetssättet i våra verksamheter?

Välkommen med din anmälan!

Tid: Torsdag 28 oktober kl 11–12 

Webinaret är kostnadsfritt

 

 

 

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest