Hur kan vi hjälpa till?

Hur byggs en
inkluderande och engagerande kultur på distans?

Kultur på distans

En tydlig företagskultur är viktigare än någonsin. Det talas mycket om hur utmanande och svårt det är att bibehålla och utveckla sin kultur i tider av osäkerhet och när Zoom-möten har ersatt tid vid kaffemaskinen. I detta kostnadsfria webinar berättar vi hur du lyckas skapa en stark och inkluderande företagskultur på distans.​

Många är vi som under året har lärt oss att leverera och samarbeta på distans. Samtidigt har upplevelsen av tillhörighet och trygghet minskat. En effekt av covid-19 är att vi har kastats flera år framåt i digitaliseringen – och de nya arbetssätten är här för att stanna.

Hur påverkas vi och våra företagskulturer av distansarbete? Vad har vi lärt oss så här långt? Hur säkerställer vi att alla mår bra och presterar på topp trots tider av osäkerhet? Att utveckla en stark och värdeskapande företagskultur är något som organisationen och dess medarbetare ständigt behöver arbeta med att skapa och behålla.

Mattias Falkehag och Sofie KönigI detta webinar har vi bjudit in Mattias Falkehag, partner på Netlight Consulting. Netlight Consulting är ett mycket framgångsrikt konsultbolag inom IT och management som utmanar de traditionella sätt man organiserar och leder företag på. Netlight Consutling har vunnit en rad utmärkelser och är kända för sin starka företagskultur.

På detta webinar berättar Mattias Falkehag och Sofie König på Stardust Consulting hur du lyckas skapa en stark och inkluderande företagskultur på distans.

Datum och tid: Torsdag 22 april kl. 11.00–11.45

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest