Hur kan vi hjälpa till?

Ställ inte in era konferenser, utbildningar och event
– gör dem virtuella istället

“Vi anlitade Stardust för att hålla för vår senaste ledarträff med mycket gott resultat. Det var intressant och överraskande att se hur man kunde driva energigivande brainstorming och samtal i mindre grupper även virtuellt”

Hanna Brandström, Head of People and Culture, Kungsleden

Under de senaste veckorna har vi fått ställa om till att hålla virtuella ledar- och medarbetarträffar. Efter litet initialt experimenterande har vi nu hittat en väldigt framgångsrik modell där vi injicerar kunskap i den stora gruppen, och sen jobbar med brainstorming-verktyg och dialoger i mindre grupper. Och allt sker virtuellt.

Behöver du anordna en ledar/medarbetarträff eller en kickoff, tveka inte att höra av dig så berättar vi mer. Vi kan facilitera hela träffen, även om det är andra innehållsleverantörer än oss själva. Sen råkar vi ha mycket innehåll kring engagemang, kultur och ledarskap som brukar passa väldigt bra 🙂

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest