Hur kan vi hjälpa till?

TM-for-hire & Interim

Vi på Stardust Consulting fungerar som rådgivare och bollplank samt hjälper företag att utveckla ett effektivt Talent Management, dvs hur man på ett strukturerat och effektivt sätt attraherar, utvecklar och behåller rätt medarbetare.

Talent Management –”for-hire” passar företag som har behov av Talent Management kompetens och genomförandekraft på kort och lång sikt, men som inte har behov av eller av olika anledningar inte vill anställa en person. Med en TM–for-hire lösning på plats får ni tillgång till alla Stardusts metoder, verktyg, processer och specialistkompetens, via en dedikerad Stardustkonsult.

Tack vare vårt konsultnätverk kan vi också leverera interimlösningar inom tjänster som HR-direktör, HR-chef, HR BP, Rekryterare och in-house search.

Vill du veta mer om TM-for-hire, kontakta gärna Sofie König.

Kundcase

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 2 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest