Hur kan vi hjälpa till?

Talent Management i
Framtidens Organisationer

Vi tror att sättet vi organiserar oss på kommer att förändras mer de närmsta fem åren än vad de har gjort de senaste femtio.

​Det verkar helt enkelt som om våra gamla typer av organisationer, det vi på Stardust kallar Napoleonorganisationer, har spelat ut sin roll. Vi är trötta på att verka i hierarkier där kontroll och silomentalitet har tagit över våra liv. Istället är vi på väg mot nätverksorganisationer som baseras på tillit, vad vi kallar för VOKA-organisationer. Där kollegorna kommer till jobbet för att de vill och för att de känner sig inkluderade. Och för att de är engagerade i vad de gör på dagarna.

Vi kan hjälpa er i er förflyttning mot framtidens organisation. Vi tar utgångspunkt i var ni står idag och vart ni önskar gå, designar relevanta VOKA-initiativ tillsammans med er och är med genom hela genomförandet.

Har du frågor om Talent Management i Framtidens Organisationer, kontakta gärna Henrik Martin.

Pst! Vill du själv läsa på om framtidens organisationer och ta pulsen på din egen organisation? Kolla då in vår guide om talent management i framtidens organisationer.

Kundcase

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest