Hur kan vi hjälpa till?

Ledarutveckling

Vi skräddarsyr ledarutvecklingsprogram på alla nivåer i företaget; nyblivna chefer, mellanchefer, seniora chefer och ledningsgrupper.

En förutsättning för att vi levererar en högkvalitativ tjänst med bestående värde är vår egen erfarenhet av operativt arbete och företagsledning. Samtliga våra konsulter är erfarna affärsmän- och kvinnor med lång egen erfarenhet från olika branscher och vi sätter alltid ihop det bästa teamet för att svara mot kundens specifika behov.

Det detaljerade innehållet i en utvecklingsinsats bestäms i nära samråd med uppdragsgivaren. Vår långa erfarenhet har dock lärt oss vad unga och oerfarna ledare, formella och informella har störst behov av.

Vill du veta mer om Ledarutveckling, kontakta gärna Charlotta Wikström.

Pst! Vill du själv läsa på om ledarutveckling och få tio tips till hur du jobbar med det framgångsrikt? Kolla då in vår guide Ledarutveckling som ger resultat.

Kundcase

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest