Hur kan vi hjälpa till?

Våra böcker
om talent management

Framtidens organisationer – från Napoleon till VOKA

Så vet du att du jobbar i en Napoleonorganisation. Sätten vi organiserar oss på kommer att förändra sig mer under de närmsta fem åren än vad de har gjort under de senaste femtio. Så nu gäller det att hänga med. Läs mer om detta i vår bok Från Napoleon till VOKA.

Talent Management i praktiken

Vår bok Talent Management i praktiken handlar om hur företag kan arbeta med att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare för att genomföra verksamhetens strategi, växa och nå enastående resultat.

Sex steg till en lönsam företagskultur

I vår bok Sex steg till en lönsam företagskultur får du praktiska råd och tips på hur man utvecklar en lönsam företagskultur. Du får verktyg för hur du tar fram en vision, utvecklar själva värdegrunden, arbetar med värderingsstyrt ledar- och medarbetarskap och införlivar värdegrunden i företagets alla processer. Boken innehåller även konkreta exempel på företag som framgångsrikt jobbat med sin kultur.

Vinnande Mentorskap

Charlotta Wikström har sedan 2004 arbetat med mentorskap i olika former; varit mentor, utbildat mentorer och adepter, hjälpt företag och organisationer att designa mentorprogram och håller föredrag samt arrangerar seminarier om mentorskap. 2004 skrev hon handboken Vinnande Mentorskap.

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest