Hur kan vi hjälpa till?

Studio Stardust
Kostnadsfri webinarserie

Det nya normala

Förändringstakten kommer aldrig mer att vara så långsam som idag. Därför erbjuder vi på Stardust Consulting under hösten tre webinarier om hur du bäst balanserar hanteringen av krisens följder med utvecklingen av din organisation för framtiden. De riktar sig till dig som står mitt i dagens storm och tror på engagemang, självledarskap, samarbete, ledarskap och kultur som nycklar för organisationsutveckling i en föränderlig värld.

Samtidigt som det pratas om det nya normala och de flesta verksamheter har fullt fokus på att anpassa sina arbetssätt är de slutgiltiga effekterna av coronapandemin ännu höljt i dunkel. Vår omvärld är mer komplex och föränderlig än någonsin, och så kommer det att fortsätta.

Vi på Stardust Consulting är övertygade om att förändringstakten kommer att öka än mer och att vi behöver nya sätt att engagera våra medarbetare, utveckla våra team och leda våra verksamheter för att hantera nuet samtidigt som vi utvecklar organisationen för framtiden.

I en vardag där osäkerhet och föränderlighet är det nya normala krävs reflektion, fokus och handlingskraft för att möta och hantera de utmaningarna vi står inför.

Under hösten bjuder vi på Stardust Consulting därför återigen på en serie med tre fristående webinarier, Studio Stardust.

Vi delar med oss av våra insikter och erfarenheter från anpassning och omställning till en allt mer föränderlig värld och berättar om hur du bäst tar dig an nya sätt att arbeta, leda och organisera din verksamhet. Vi kommer bland annat att berätta om:

  • hur du ökar engagemang och självledarskap i din organisation.
  • hur du utvecklar ledare och rustar dem för ledarskap i en föränderlig värld.
  • hur du definierar verksamhetens people- och HR-strategi och hur du skapar fokus på organisationsfrågorna i verksamhetsplaneringsarbetet

Vill du redan nu ta del av insikterna från vårt arbete med anpassning, omställning och utveckling, eller vill reflektera kring hur din verksamhet påverkas framåt? Då är du självklart välkommen att kontakta vår strategi- och organisationsutvecklingskonsult Björn Haring direkt.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 2 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest