Hur kan vi hjälpa till?

Hjälp oss att utse vårt nästa
pro bono-projekt

Pro bono 2022

Vi på Stardust gillar att bidra till en bättre värld. I våra dagliga uppdrag inom organisationsutveckling hjälper vi organisationer att bli en attraktivare arbetsplats, och det känns ju bra.

Men det finns organisationer i Sverige som gör andra fantastiska saker för att göra världen till ett bättre ställe. Dem vill vi hjälpa. Därför ställer vi 100 kostnadsfria konsulttimmar från oss på Stardust till deras förfogande under 2022.

Känner du till någon organisation som gör världen bättre, men som skulle behöva hjälp av Stardust? En organisation som behöver stöd med sin organisationsutveckling, men som kanske inte har råd. Vi kan till exempel bidra med organisationsdesign, ledarträning, employer brand, målstyrning, kompetensutveckling, rekrytering eller teamutveckling.

Nominera den/de organisationer du tror skulle behöva vår hjälp i att göra världen bättre genom formuläret nedan. Möjligheten att nominera stängs den 23/1.

Vi kommer att gå igenom nomineringarna och annonsera den/de valet faller på i Stardusts nyhetsbrev under våren.

Stort tack för ditt inspel och engagemang!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest