Hur kan vi hjälpa till?

Vi på Stardust Consulting är
genuint passionerade
och levererar lösningar som gör skillnad

Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Vi märker hur Talent Management frågan bara blir allt viktigare. Alla organisationer i Sverige försöker ju att attrahera och engagera sina medarbetare, framförallt nu när allt fler inser att devisen ”våra medarbetare är vår viktigaste resurs” faktiskt är sann.

Vi märker också hur sättet man tänker kring Talent Management är under kraftig förändring. Digitaliseringen, de nya generationerna och bristen på talanger gör att vi lämnar gamla organisationsformer bakom oss. Världen vi lever i nu är allt mer snabbföränderlig och komplex (det vi kallar en VOKA-värld), och det är därför inte ett framgångsrikt paradigm att organisera sig och bedriva Talent Management som Napoleon längre.

Organisationer som har anpassat sig till VOKA-världen är oftast nätverksbaserade med teamet som huvudsakliga enhet, självledarskap i centrum, och tillit och engagemang som grund. Och de är avsevärt mer mänskliga arbetsplatser där hela människan kommer till sin rätt.

Stardusts mission är därför att ge våra kunder insikt och handlingskraft som underlättar resan in i en mer komplex och oförutsägbar värld.

Och vår vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management konsulter.

Våra konsulter

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest