Hur kan vi hjälpa till?

Sofia Schneider

+46 723 108 886

LinkedIn

Sofia Schneider har drygt 20 års erfarenhet som konsult i internationella verksamheter främst inom ledarutveckling och talent management med tyngdpunkt på Performance Development och talangstrategier. Hennes främsta drivkraft är intresset för sambandet mellan beteendevetenskap och lönsamma affärer och att skapa positiva, kännbara och mätbara resultat.

Hon har varit verksam i bolag som Ericsson och Adecco Group och har drivit eget bolag. Sofia har gedigen erfarenhet av strategiskt talent management arbete med globala kunder, utvecklingsinsatser för ledare och framtagning av globala ledarprogram, ledningsgrupputveckling och processledarskap i effektiva möten samt i att träna andra i facilitering.

Sofias bakgrund är en fil.Kand. i psykologi med inriktning på personal, arbete och organisation med utökade studier i pedagogik och filmvetenskap.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 2 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest