Hur kan vi hjälpa till?

Nonno Björkhem

+46 70 866 46 69

LinkedIn

Nonno Björkhem har drygt tio års internationell konsulterfarenhet bakom sig inom Talent management och ledarutveckling. Hon har varit verksam inom bolag som PDI Ninth House samt Cubiks och har erfarenhet från ledande befattningar,som försäljningsansvarig samt av att driva eget bolag.

Nonno har gedigen erfarenhet av strategiskt Talent Management arbete med globala kunder, kompetenskartläggningar, assessment centers, exekutiv coaching samt utvecklingsinsatser för ledare och medarbetare på olika nivåer. Nonnos unika kompetens är framför allt att kombinera psykologisk expertis med verksamhets- och affärsförståelse.

Nonnos bakgrund är legitimerad psykolog och psykoterapeut och hon har även erfarenhet av arbete inom psykiatri, rehabilitering samt stress prevention/arbetsmiljö.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest