Hur kan vi hjälpa till?

Camilla Rask

+46 70 664 08 58

LinkedIn

Camilla Rask har 15 års konsulterfarenhet inom olika aspekter av Talent Management med tyngdpunkt på den Strategiska kompetensförsörjningsprocessen: kompetensstrategier, modellering, kartläggning och analys samt Performance Management. Hon har lång erfarenhet av att leda kundprojekt som inför process, metodik och systemstöd för kompetensförsörjning med utgångspunkt i kundernas affärsmål.

Camilla har under åren varit drivande i att utveckla och skräddarsy format för t.ex. energibranschen, lagkrav för lärarlegitimation för den svenska skolan samt koncept för vård och omsorg i offentlig sektor. Camilla har jobbat på Prohunt, IFS AB och Comaea i befattningar som Senior Business Consultant och Konsultchef och har haft konsultuppdrag hos ett 50-tal kunder bl. a Stockholm Stad, Dalkia, Prevas, Alecta och Swedbank

Camilla är utbildad Grundskollärare vid Mittuniversitet och har några års erfarenhet av läraryrket i olika årskurser.

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest