Hur kan vi hjälpa till?

Interim HR-chef
Anlita en tillfällig HR-chef

Interim HR chef

Genom vårt skarpa nätverk av erfarna interim HR-chefer eller HR-managers kan vi stötta dig här och nu.

Våra interima HR-chefer kan ta sig an uppdrag i både mindre och större organisationer. De är vana att leda inom HR och att driva såväl operativt som strategiskt arbete. Det kan innefatta globala organisationer där HR-chefen sitter i ledningsgruppen eller mindre organisation, startups eller scaleups där såväl operativt som långsiktig strategisk arbete ingår.

Stardusts nätverk av interima HR-chefer består av erfarna ledare som har initierat och drivit projekt samtidigt som de inte drar sig för att kavla upp ärmarna och sköta rekrytering, lönerevision, fackliga förhandlingar eller arbetsmiljöarbete.

Våra interim HR-chefer lämpar sig för de organisationer som ser värdet i en konsult som inte bara tillfälligt förvaltar utan även stöttar strategiskt och kompetensmässigt för att senare lämna vidare ett effektivare HR-arbete.

 

Daniel Aglöv

Interim HR-chef här och nuDaniel Aglöv

Kontakta Daniel Aglöv på tel +46 702 754 710 eller mail så berättar han hur vi kan hjälpa dig med en interim HR-chef. Du kan också skicka formuläret nedan så hör vi av oss direkt!

Operativa och strategiska HR-konsulter med bas i Stockholm

Tack vare vårt vassa nätverk av interimkonsulter kan vi även leverera HR-interimslösningar inom positioner som:

  • Head of People, People & Culture Manager
  • HR business partner (HRBP)
  • People Partner
  • HR Generalist
  • HR Specialist (lön, arbetsmiljö, comp&ben, med mera)
  • Talent Acquisition Manager/Rekryterare

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest