Hur kan vi hjälpa till?
Tina Sörqvist

”Jag brinner till när jag får driva och stötta arbetet med en levande företagskultur”

av Daniel Aglöv

2020-11-30

Hallå där Tina Sörqvist, Stardusts allra nyaste konsultkollega. Vad är din bakgrund?

Jag har 20 års erfarenhet av rekrytering och HR från företag med techfokus och/eller förändringsutmaningar, bland annat Novare, Nordnet, NetEnt, Tobii och Mynewsdesk. Jag jobbar ofta i internationella sammanhang, och har även bott och jobbat i USA då jag var Global HR Director för ett av Tobii’s affärsområden. Jag har studerat företagsekonomi med inriktning organisation och ledarskap vid Handelshögskolan i Göteborg.

Vilka områden är du mest passionerad för?
Jag har haft förmånen att arbeta brett inom HR och rekrytering och jag gillar det, men jag brinner till när jag också får driva och stötta i arbetet att identifiera och få till en levande företagskultur, utveckla ledarskapet och skapa förutsättningar för medarbetarengagemang. Det blir en sån fantastisk effekt när man får till de områdena!

Vad vill du uträtta tillsammans med Stardust?
Jag vill stötta fler företag att utveckla områdena jag brinner för, och därmed få göra stor skillnad för våra kunder tillsammans med mina Stardustkollegor.

Varför valde du just Stardust?
Stardust har helt rätt fokusområden för mig – som talent management, ledarskap och organisationsutveckling. Vi har också en fantastiskt stor kunskapsbas, dels i alla kollegors erfarenhet, dels alla projekt som Stardust genomfört under åren. Det är viktigt för mig att jag fortsätter utvecklas och lär nytt. Stardust har också ett mycket gott rykte på marknaden. Och framför allt – det är riktigt fina, kunniga och kul kollegor här på Stardust!

Till sist, har du köpt ett stormkök* ännu?
Jag hoppas på Tomten i år! Det vill säga jag har inte ett stormkök. Än. 😉

* årets julklapp 2020

Prenumerera på våra populära guider och inlägg om Talent Management

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest