Hur kan vi hjälpa till?

Talent Management Barometern

2014-11-11

Just nu genomför vi Talent Management Barometern för tredje året i rad. Vi på Stardust är övertygade om att Talent Management är en av de viktigaste frågorna för svenskt näringsliv just nu.

Dels för respektive organisation, om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga, och dels för oss som nation, om vi vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i en alltmer globaliserad värld.
Tidigare Barometrar har visat att det finns ett stort utrymme för förbättring vad gäller förmågan att attrahera, utveckla och behålla rätt medarbetare. Vi är mycket nyfikna på om förbättringar har gjorts under det senaste året, och skulle uppskatta mycket om du kunde ta 5 minuter och fylla i Barometern. Alla som svarar får en gratis rapport som tack.
TM Barometern 2014 hittar du här: http://bit.ly/TMBarometern2014

Fortsätt läsa:

None found

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 2 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest