Hur kan vi hjälpa till?

Talent Management är under utveckling i Sverige

2014-02-18

Vi har nu genomfört Talent Management Barometern tre år i rad. Syftet har varit att försöka förstå och förmedla hur bra svenska företag är på att attrahera, utveckla och behålla rätt medarbetare.  Sv aret har väl varit: ”sådär”.

Endast 20% av de c:a 400 svaranden anser att deras organisation är bra på Talent Management. Men nästan 90% tror att frågan kommer bli allt viktigare framöver. Vi kan också se att det överlag saknas såväl strategier för att bli bättre, som IT-system för att öka effektiviteten.
Men det är roligt att se att resultaten faktiskt blir bättre i Barometern, om än från modesta nivåer: Talent Management är uppenbarligen under utveckling i Sverige. Kan du se det även i din organisation?
Missa inte att ladda ned en gratis rapport här!

Fortsätt läsa:

None found

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 2 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest