Hur kan vi hjälpa till?

Ny på StardustConsulting

2011-08-23

Jag har gjort det. Jag har gjort det jag drömt om i så många år. Jag har lämnat en fast trygg anställning med fin titel på Eniro och en hög lön. Jag har startat eget och blivit entreprenör och konsult inom ett område som jag brinner för och känner passion för. Jag har blivit konsult inom Talent Management. På StardustConsulting.

Vi har ett modernt synsätt på Talent Management. För oss handlar Talent Management inte om att bara fokusera på de där tio procenten mest högpresterande i företagen. Talent Management för oss handlar om mycket mer. Talent Management handlar om hur företag på ett strukturerat sätt attraherar, behåller och utvecklar rätt medarbetare. Egentligen allt som ryms inom modern HR. Det handlar om att ta fram strategier för hur man genomför sina affärsplaner. Enkelt i teorin men svårt i praktiken. Det kräver ett strukturerat angreppssätt och ett helhetstänk där erfarenhet från både affärs- och HR sidan kommer till användning.
Mina kollegors erfarenheter från Management Consulting på bla McKinsey parat med min långa praktiska erfarenhet från försäljning, marknadsföring och HR har visat sig vara ”the perfect match”. Vi har roligt, vi kompletterar varandra och vi är väldigt trovärdiga ute hos kund. Vi vet helt enkelt vad vi snackar om. Och så brinner vi för det vi gör. Och det syns. Typiska projekt för oss är att ta fram en talangstrategi, finslipa ett Performance Management upplägg, att förbättra ledarskapet eller att förstärka arbetsgivarvarumärket.
Jag har fått en flygande start och intresset och behovet är enormt där ute. Nu gäller det att hålla i, hålla tempot uppe, ringa massor av säljsamtal och ha roligt! Det sista är viktigt för att orka med och vi har det som en av våra interna ledstjärnor i StardustConsulting. Vi ska ha roligt och vi ska bara jobba med kunder som vi gillar.

Fortsätt läsa:

None found

Redo att se hur Stardust Consulting kan ta er Talent Management till nästa nivå? Hör av dig!

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 2 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest