Hur kan vi hjälpa till?

In Memoriam David Bowie

av Henrik Martin

2016-01-12

Få kan väl ha missat att popikonen David Bowie nyligen gick bort. För oss på Stardust känns det litet speciellt eftersom vi har honom och ”Ziggy Stardust” att tacka för vårt företagsnamn.

När vi startade Stardust så önskade vi ett namn som sticker ut och som är lätt att komma ihåg. Egentligen hade vi önskat att heta Ziggy, men det bolagsnamnet hade en av grundarnas sambo redan lagt beslag på, så då fick det bli Stardust istället. Kändes ju egentligen ännu mer relevant eftersom vi jobbar med Talent Management.

Vi skänker David Bowie en tacksamhetens tanke, och inspireras av hans förmåga att ständigt våga tänka nytt och att stå för vem man är. (Vi har dock inte anammat Ziggy Stardusts klädstil, ännu).

Vi hoppas Ziggy Stardust får det fint i den himmel han så ofta har besjungit.

Några av i vårt tycke Bowies bästa låtar hittar du här

Fortsätt läsa:

None found

Prenumerera på våra populära guider och inlägg om Talent Management

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest