Hur kan vi hjälpa till?
framtidsföretag

Är ni ett framtids- eller samtidsföretag?

av Charlotta Wikström

2018-10-25

För er som följt oss konsulter på Stardust under hösten är VOKA begreppet inget nytt. Det är en akronym för att beskriva den röriga omvärld vi lever i och som vi måste anpassa oss till. En värld som är både Volatil, Osäker, Komplex och Ambivalent. På samma gång.  Det finns flera trender som påskyndar utvecklingen och den främsta är förstås digitaliseringen. 

Hur redo är din organisation för den här framtiden?

Här kommer ett enkelt ”test” som ni kan göra i ledningsgruppen, på en konferens eller ett på ett gruppmöte. Syftet är förstås att skapa dialog och diskussion kring hur förberedda ni är för framtiden, var det skaver mest och vad ni kan göra åt det.

Som företag, organisationer och individer måste vi vara redo på att göra följande förflyttningar – bland andra förstås – för att anpassa oss till framtiden, behålla vår innovationskraft och inte minst bli en attraktiv arbetsgivare för den nya generationen

 Var befinner just ni er på en skala 1–6?

Kanske är inte alla förflyttningar lika viktiga för er men vi lovar – det är mycket mer attraktivt att arbeta i den ”högra” organisationen.

Vill ni läsa mer, beställ vår bok ”Från Napoleon till VOKA”.

 Känns det jobbigt? Hör gärna av er så hjälper vi er att komma igång

 

Prenumerera på våra populära guider och inlägg om Talent Management

Stardust Consulting Birger Jarlsgatan 33, 4 tr, 111 45 Stockholm
070-515 49 83 info@stardustconsulting.se

Stardust Consultings vision är att bli Sveriges mest uppskattade Talent Management-konsulter. Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Pin It on Pinterest