Ladda hem vår populära guide om självledarskap.

Ladda hem

Är ni ett framtids- eller samtidsföretag?

Lästid cirka 2 minuter
framtidsföretag
Missa inte!

Talent management i framtidens organisationer

Ladda ner vår populära guide kostnadsfritt genom att ange din e-postadress här.

För er som följt oss konsulter på Stardust under hösten är VOKA begreppet inget nytt. Det är en akronym för att beskriva den röriga omvärld vi lever i och som vi måste anpassa oss till. En värld som är både Volatil, Osäker, Komplex och Ambivalent. På samma gång.  Det finns flera trender som påskyndar utvecklingen och den främsta är förstås digitaliseringen. 

Hur redo är din organisation för den här framtiden?

Här kommer ett enkelt ”test” som ni kan göra i ledningsgruppen, på en konferens eller ett på ett gruppmöte. Syftet är förstås att skapa dialog och diskussion kring hur förberedda ni är för framtiden, var det skaver mest och vad ni kan göra åt det.

Som företag, organisationer och individer måste vi vara redo på att göra följande förflyttningar – bland andra förstås – för att anpassa oss till framtiden, behålla vår innovationskraft och inte minst bli en attraktiv arbetsgivare för den nya generationen

 Var befinner just ni er på en skala 1–6?

Kanske är inte alla förflyttningar lika viktiga för er men vi lovar – det är mycket mer attraktivt att arbeta i den ”högra” organisationen.

Vill ni läsa mer, ladda hem vår bok ”Från Napoleon till VOKA”.

 Känns det jobbigt? Hör gärna av er så hjälper vi er att komma igång

 

Hur kan vi hjälpa till?

Behöver din organisation ställa om för att möta framtiden?

Att framtidssäkra din organisation för en snabbföränderlig värld kräver insikter och relevanta åtgärder. Vi på Stardust levererar analys och de skräddarsydda förflyttningar som behövs.

Läs mer om vårt erbjudande kring organisationsutveckling och framtidens organisationer och boka kostnadsfri rådgivning.

Dela inlägget

Hallå där!

Vill du ha mer kunskap direkt i din inbox och dessutom ta del av nya guider och webbinarier? Prenumerera då här!

“Endast organisationer där anställda kan briljera kommer att vara framgångsrika i en ständigt föränderlig värld. Vårt uppdrag är att göra detta möjligt, nu och för framtiden.”